omos_nyfarveomos_nyfarve

ENTEN HAR VI DE FOLK, DER SKAL BRUGES. ELLER OGSÅ FINDER VI DEM.

Ud fra budget, ambitioner og historie sammensætter vi det rette hold af kompetencer fra gang til gang. Det er her, samarbejdet mellem Friendly Content, J. Walter Thompson og Mirum demonstrerer sin værdi. Instruktører, producere, tekstforfattere, strateger og digitale eksperter arbejder bord om bord og kan derfor frit udveksle tanker og idéer i det daglige. Derudover tilknytter vi altid de eksterne kompetencer, der gør den enkelte film bedst mulig.

HVER FILM ER FORSKELLIG. DET ER VORES TILGANG TIL AT LAVE DEN IKKE.

Vi har samme tilgang til at løse opgaven, uanset om budgettet er stort eller lille. Om det er en film til biografen, hjemmesiden eller de sociale medier. For hver film skal være den bedst mulige film.

[unex_ce_button id="content_ciff901lq,column_content_96w5yulmz" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="content_width" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#d2b467" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://friendlycontent.dk/Kontakt" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BESTIL INSPIRATIONSMØDE[/ce_button]

FRIENDLY CONTENT ER EN DEL AF J. WALTER THOMPSON GLOBAL

Vi er en del af noget stort – et af verdens største og ældste reklamebureauer.

Siden begyndelsen, i 1878, er J. Walter Thompson blevet et globalt bureau med mere end 200 kontorer i over 90 lande. Vi har over 10.000 dygtige og engagerede kollegaer, og siden 1954 har vi også ligget i København. J. Walter Thompson har altid være kendt som pionerer. Bl.a. var vi de første til etablere en selvstændig plannerafdeling (1968). Se mange flere pionerende bedrifter her.

mapmap